En vara har lagts i din kundkorg, du hittar kundkorgen överst på sidan.

Beställnings­information

Allmänt

eddy.se ab säljer och distribuerar böcker på uppdrag av utgivare av akademisk information. Försäljningen sker på www.bokorder.se. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformation och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering.

Genomförd beställning innebär att du godkänner köpvillkoren och samtycker till att namn och person- alternativt organisationsnummer registreras i vårt kundregister.

Leverans

Vi expedierar din beställning normalt inom 1-3 arbetsdagar. Vi reserverar oss för att titlar kan vara slutsålda eller restnoterade. Leveranser som väger under 2 kg levereras normalt med brev, annars med Postens pakettjänster.

Priser

Är du återförsäljare och önskar s.k. F-pris? Även du kan använda tjänsterna på den här hemsidan. Genom att registrera dig som återförsäljare i webbshoppen får du sedan tillgång till aktuella F-priser.

Frakt

Frakt debiteras till självkostnadspris och framgår av beställningsformuläret på hemsidan.

Betalning

Vi accepterar betalningsaltertnativen Swish, kort och PayPal. För villkor se NETS villkor (pdf)

Ångerrätt

Ångerrätt gäller för privatpersoner inom fjorton dagar efter att varan levererats. Detta förutsätter att varan är i nyskick och att den returneras i originalförpackning. Returadressen är:

eddy.se ab
Skarphällsgatan 13
621 41 Visby

Reklamation

Defekta böcker ersätts med felfria, och eddy.se ab står kostnaden returporto. Detsamma gäller vid felaktigt levererade böcker. Kontakta order@eddy.se.

Kontaktuppgifter

eddy.se ab
Bokorder
Skarphällsgatan 13
621 41 Visby

Frågor om order, betalningar, reklamationer: order@bokorder.se
Telefon: +46 498 253900 (vardagar 8.30-16.30)

Inställningar för cookies